Az első 100 millió : kézikönyv az anyagi függetlenség eléréséhez

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
ÁSZF

A Szolgáltató: Bognár Balázs Egyéni Vállalkozó

Székhelye: 1135, Budapest, 

Adószáma: 58485705-1-41

Bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Nyilvántartási száma: 56982880

Telefon: +36 30/2012543

Mail: firehungary@gmail.com

Bankszámlaszám: 11100104-73550980-33000001

A megrendeléseket a webáruházban fogadunk. Telefonon, szóban leadni szándékozó megrendeléseket elfogadni nem áll módunkban.

A könyv raktáron, száll-tásra készen áll, várható szállítási idő a szállítási szolgáltatótól függően 2-4 nap. Előfordulhat, hogy a termék átmenetileg nem kapható, ez esetben a weboldalon ezt feltűntetem. A megrendelt áru szállítása a vevő által megadott névre és belföldi szállítási címre futárszolgálattal történik, illetve a megrendelés során kiválasztott átvevőpontra küldjük. A csomag szállításáról, illetve a megjelölt átvevőponton való átvételről a logisztikát végző partnerünk értesítést küld a vevő részére. Sikertelen futárszolgálati kézbesítés, illetve átvevőponton lévő csomag esetén az átvevőhelyi átvételi lehetőség lejártát követően a csomag visszaküldésre kerül. Ez esetben a megrendelést töröltnek minősítjük. Újonnan történő kiszállítási kérés esetén a megrendelés szerinti szállítási díj ismételten felszámításra került. Postafiók címre szállítást nem teljesítünk.

A szállítási díjak belföldi szállításra vonatkoznak. Külföldi címre történő szállítási kérésnél minden esetben előzetes egyeztetés szükséges annak lehetőségéről, illetve díjáról.

A számlát a megrendelésében rögzített számlázási névre és címre állítjuk ki, melyet a csomagba helyezve vagy a megrendelés során megadott e-mail címre számlaértesítőn keresztül küldünk meg a vevő részére.

A webáruházban a vásárlás történhet vendégként, illetve fiókkal rendelkező, regisztrált vásárlóként is. Amennyiben vendég vásárlóként adja le megrendelését, úgy a számlázás és szállítás teljesítéséhez az alap adatok megadása kötelező: név, pontos cím, telefonszám, e-mail cím, cég/intézmény/jogi személy etc. esetén adószám. Az alapadatok megadása e-mailben beérkező rendelések esetében is érvényes. Ezek hiányában a megrendelést teljesíteni nem áll módunkban. Amennyiben cég/intézmény/jogi személy etc. a vevő, úgy az annak nevére szóló számla csak az esetben állítható ki, ha a megrendelésben az adószám feltüntetésre kerül. Hiányában a feltüntetett kapcsolattartó (Név) magánszemély nevére kerül a számla kiállításra. Ha magánszemély kapcsolattartó név nem kerül feltüntetésre, és ily módon sem állítható ki a számla, akkor a rendelés addig nem teljesíthető, míg adathiány okán a jogszabályi előírásoknak megfelelő számla nem állítható ki.

Regisztráció (fiók létrehozása) önkéntes, ez esetben a megadott számlázási és szállítási adatok rögzítésre kerülnek, megkönnyítve a jövőbeni webshop vásárlást, rendelést.

A termékek kosárba helyezését követően a szállítási és számlázási adatok megadását követően kiválasztható az átvételi és fizetési mód. A rendeléssel, illetve szállítással kapcsolatos kérések, megjegyzések a közlemény rovatban rögzíthetők. A szállítás az ÁSZF elfogadását követően véglegesíthető.

Az elküldött rendelés beérkezéséről a vevő az általa megadott e-mail címre automatikus visszaigazolást kap. Az automatikus visszaigazolás tartalmazza a vevő szállítási és számlázási adatait, a választott fizetési és átvételi módot, a termék megnevezését, darabszámát és árát, a szállítási díjat, valamint a rendelés teljes értékét. A szerződés nyelve magyar. A rendelés beérkezéséről szóló, automatikus visszaigazolást követően e-mailben felvesszük a kapcsolatot a vevővel, amennyiben a rendelés tételei, annak teljesítése, a szállítás ideje, vagy az egyéb adatok pontosítást, egyeztetést igényelnek. Amennyiben a vevő hibás e-mail címet tüntetett fel a megrendelés során, úgy tudomásul veszi, hogy a rendeléssel kapcsolatos egyeztetés, illetve a futárszolgálat részéről történő értesítés nem lehetséges, azt nem várhatja.

A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma iktatásra, archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető a rendelés teljesítéséig. Az iktatási szám minden esetben a megrendelés azonosítószáma. A webáruházban szereplő árak magyar forintban (HUF) értendők, az áfát tartalmazzák. A webáruházban szereplő termékeknél, árakban bekövetkezett esetleg hibáért, elírásért felelősséget nem vállalunk.

A webáruházban feltüntetett szállítási díjak kizárólag Magyarország területén belüli szállításra érvényesek.

Amennyiben a megrendelő a webáruházban történő rendelése során előre utalás fizetési módot választott, úgy az automatikus visszaigazolás tartalmazza a cég bankszámlaszámát, melyre a rendelés végösszegét – mely magában foglalja a rendelt termékek árát, valamint a megrendelés értékétől függő szállítási költséget – szükséges előre átutalnia a közlemény rovatban a rendelés számának feltüntetésével. A megrendelt termékeket tartalmazó csomagot az összeg bankszámlaszámra történő beérkezése után adjuk át szállításra. Utólagos utalásra nincs mód. Az esetlegesen nem szállítható termékek ára azon bankszámlaszámra kerül visszautalásra (a rendelésszám feltüntetésével), melyről az utalás beérkezett.

Utánvételi fizetési mód esetén a csomag értéke (a megrendelés értékétől függő szállítási díjjal együtt) átvételkor készpénzzel, illetve bankkártyával történhet, kizárólag magyar forintban. Futárszolgálattal történő csomagkézbesítés esetén előfordulhat, hogy a bankkártyás fizetés nem biztosított minden esetben. Átvevőponton való átvétel annak nyitvatartási ideje alatt lehetséges. A vevő által megadott szállítási címre a futárszolgálattal történő kiszállítás munkanapokon, munkaidőn belül történik. A kiszállítás munkanapon és munkaidőn belüli idővallumát előzetesen meghatározni, befolyásolni nem tudjuk, az a futárszolgálat által megküldött külön e-mailben szerepel.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében, kérjük ellenőrizze a csomag sértetlenségét. 

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja. Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja átvevőponti átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek átvevőponti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak. Amennyiben a vevő 14 napon belül eláll a vásárlástól és a termék(ek)et visszaküldi, úgy a termék(ek) visszaküldésének költsége őt terheli, az megtérítésre nem kerül. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs módunk. A termék(ek) vételárát csak akkor áll módunkban visszatéríteni, ha a vásárló a terméke(ke)t ép állapotban, sérülésmentesen, eredeti állapotában visszaszolgáltatta vagy kétséget kizáróan igazolta, hogy az(oka)t az elállási szándék bejelentésétől számított 14 napon belül visszaküldte a szolgáltató székhelyére. Szállítási díjat nem térítünk vissza. A visszatérítés módja minden esetben banki átutalás. A bankszámlaszámot, illetve a kapott számla sorszámát kérjük a nyilatkozat mintán feltüntetni.

Fogyasztói panaszügyintézés ügyfélszolgálatunknál minden esetben emailben történik. 

Webáruházunkban történő vásárlása során megadott adatait az adatvédelmi törvény értelmében adatait harmadik személy részére nem adjuk át. A regisztrációval történő vásárlással a vevő előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárulását adja, hogy adatait a Bognár Balázs EV nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, a vevő hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy azt írásban bármikor visszavonhatja. Az adatvédelemről részletesebben az Adatvédelmi nyilatkozatban tájékozódhat.

A fenti ÁSZF hatályos: 2022. Február 25. napjától annak visszavonásáig és/vagy módosításáig.

Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

 

Én, Bognár Balázs tiszteletben tartom az internetes oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait.

 

A látogató/megrendelő/vevő által megadott személyes adatokat (név, cím, mailcím, telefonszám stb.) és felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási, tanácsadási célokra, valamint saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. Az adatok harmadik félnek történő átadására kizárólag a látogató/megrendelő/vevő előzetesen megtett, határozott beleegyezése után kerülhet sor.

Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésünkre, illetve ehhez az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a látogató kifejezetten hozzájárul. Ebben az esetben a látogató egyúttal elfogadja az alábbi feltételeket is.

Internetes oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető oldalainkon szabadon és név nélkül kereshet. Név nélküli internetes látogatását kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, internetes megjelenésünk optimalizálására, a rendszer biztonságának növelésére, ezen rögzített adatok nem tartalmaznak semminemű személyes adatot. Rögzítésre csak a domain név, az IP-cím, számítógépe konfigurációja és böngészőjének típusa kerül. Szintén automatikusan rögzítjük azokat az internet-oldalakat, ahonnan Ön eljutott hozzánk, és azokat is, amelyeket nálunk látogatott, valamint a látogatás idejét és időtartamát. Az Ön személyére, felhasználói profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni. Az adatok kizárólag névtelenül kerülnek felhasználásra. Ön, mint magánfelhasználó, teljesen névtelen marad. Ezen felül böngészését nem követjük nyomon.

 

A honlap használatának megkönnyítése céljából anonim látogatásazonosítót, ún. “cookie”-kat használunk. A “cookie-k” kisméretű adatok, melyek ideiglenesen a böngészőprogramról az Ön számítógépének merevlemezére kerülnek az oldal látogatásával, és amelyek az oldal látogatásához szükségesek. Az általunk használt “cookie-k” a látogató személyes adatainak felismerésére nem alkalmasak. A legtöbb böngészőprogram automatikusan elfogadja az anonim látogatásazonosítókat. A böngészőprogram beállításával azonban kiküszöbölheti a látogatásazonosító telepítését a merevlemezre. A tárolt “cookie-kat” bármikor eltávolíthatja gépéről oly módon, hogy törli az átmeneti internet fájlokat.

Amennyiben személyes adatokat bocsát rendelkezésünkre, akkor azokat a törvényes kereteken túlmenően, illetőleg az Ön hozzájárulását meghaladva nem használjuk fel, és nem adjuk tovább harmadik személynek. Csak abban az esetben adjuk tovább az adatait az Ön hozzájárulása nélkül, ha azt jogszabály, hatóság, vagy bíróság elrendeli. Jelen nyilatkozaton való bármely változtatást nyilvánossá teszünk. Így bármikor információt szerezhet arról, hogy mely adatokat tárolunk, és miképp történik az adatfelvétel, adatfeldolgozás, és adatfelhasználás.

Megrendelésnél rögzítjük és dolgozzuk fel személyes adatait. Mindaddig nem rögzítünk semmilyen adatot, tehát Ön teljesen névtelenül nézheti át szolgáltatásainkat. Adatai munkatársaink számára akkor válnak hozzáférhetővé, amikor az Ön ügyét dolgozzák fel és intézik. Figyelmüket felhívtuk arra, hogy a személyes adatokat kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez használhatják, és hogy titoktartási kötelezettségük a tevékenység befejezte után is fennáll. Ezen felül munkatársaink behatóan ismerik az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzókat, az adatok védelmére és titoktartásra kötelezettek, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel. A személyes adatok harmadik félnek történő átadására csak törvényileg szigorúan szabályozott esetekben kerülhet sor.

Az Ön által szolgáltatott adatokat biztonságosan őrizzük, az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megteszünk minden szükséges technikai és szervezeti lépést, hogy személyes adatait védjük.

Felhívjuk szíves figyelmét az Adatvédelmi Törvényben lefektetett jogaira, különös tekintettel:
Tájékozódási jog: Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogában áll az általunk rögzített adatairól felvilágosítást kérni.

Ellenvetési jog: Az Adatvédelmi Törvény értelmében joga van a nem megengedett adatok törlésére/korlátozására, a helytelen adatok helyesbítésére. Ezen kérés azonban nem érinti a számlázási és a könyvelési adatokat.

Helyesbítés, törlés, korlátozás: Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogában áll adatainak reklám, piac- vagy közvélemény kutatás céljából történő használatát korlátozni.

 

Arra törekszünk, hogy a szolgáltatásainkat folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsuk, azonban az esetleges technikai fennakadásból fakadó károkért felelősséget nem vállalunk.
Mindennemű változás – ideértve módosításokat és változtatásokat, az esetleges megszüntetést, szüneteltetést, és az adatfeltöltés szüneteltetését is – jogát fenntartja szolgáltatásai esetében.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon akaratától és szándékától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
A webshop minden tőle telhetőt megtesz az oldal megfelelő működéséért, de nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Kifejezetten kizárja a honlap, illetve az ott elérhető információk, írásos-, illetve képanyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a technikailag nem megfelelő működéséből, hiányosságából, valamint esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget.

 

Az adatkezelésért felelős:

Bognár Balázs EV.

Adószám: 58485705-1-41

Bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Nyilvántartási szám: 56982880

E-mail: firehungary@gmail.com

Telefon: +36 30/2012543

Bankszámlaszám: 11100104-73550980-33000001

 

Az üzemeltető weboldalának tárhely szolgáltatója:

UNAS WEbshop